Fleet management via app of desktop


UrbanAccess online portal en mobiele app

Real time locatie voorziening

Check de status van je voertuig of vloot voertuigen op ieder moment. Op deze manier weet je precies waar je voertuigen zijn en of een bepaald voertuig beschikbaar is.

Verlies en diefstal

Raak nooit meer een voertuig of kostbaar apparaat kwijt, bijvoorbeeld door diefstal of vandalisme. Na het activeren van de geo-fence functionaliteit krijg je een notificatie in  het dashboard (ook op smartphone beschikbaar) als het voertuig deze locatie verlaat. Traceer het voertuig als deze zich niet meer op de juiste locatie bevindt – breng hem terug – en zet hem opnieuw in!

Administratie

Je kunt iedere GPS tracker een unieke naam geven in het dashboard. Via de tijdslijn kun je precies zien wanneer en waar een bepaald voertuig is geweest (start en eindtijd). Dit maakt het bijvoorbeeld bij verhuur van voertuigen gemakkelijker om op basis van gebruik te factureren. Je kunt factureren per minuut, uur, km etc. Heb je meerdere vestigingen en/of meerdere vloten voertuigen te managen? Je kunt eenvoudig meerdere accounts aanmaken in de app zodat er bijvoorbeeld per vestiging inzicht is in locatiegegevens van bijbehorende vloot.

1. Kies

Kies in de webshop voor de trackers die het beste passen bij het type voertuig waar ze voor bedoeld zijn.

2. Bestel

Bestel het gewenste aantal trackers (1 per voertuig/apparaat)

3. Maak

Maak een account aan via onze website.

4. Toevoegen

Na ontvangst van de trackers log je weer in op je account. Je kunt nu de trackers toevoegen en per tracker het juiste SIM-abonnement kiezen. In onze handleiding vindt je de exacte informatie om de GPS trackers te activeren.

GPS en WiFi tracking


Door deze technologieën te combineren hebben wij het beste van twee werelden, GPS (outdoor) en WiFi (indoor en stedelijke omgeving) zorgt voor een zeer accurate en betrouwbare locatie voorziening.

Nauwkeurige locatiebepaling bij hoogbouw

Zeer goede locatie voorziening indoor

Meest up-to-date database van google

Wereldwijde dekking

Track en trace tot op enkele meters