FAQ

Voor vragen over het gebruik van de gps tracker, zie de handleiding onder ‘mijn account > downloads’
Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan direct contact met ons op

Algemene vragen

UrbanAccess is een bedrijf dat is ontstaan uit een ongenoegen. In een wereld gekenmerkt door snelle technologische ontwikkelingen, vonden wij dat op het gebied van gps trackers het beduidend rustig was. De losse gps trackers momenteel op de markt zijn al jaren onveranderd en de bijbehorende software lijkt wel 10 jaar ongewijzigd. Wij bij UrbanAccess geloven dat wij hier iets aan kunnen veranderen! Wij bouwen een nieuwe soort tracker dat ook wifitracking ondersteunt en leveren hierbij intuïtieve, moderne software.

Voor onze gps trackers is geen technische kennis vereist. De trackers zijn al volledig ingesteld en gereed voor gebruik.

De technologie die aan boord is van onze gps trackers is vrijwel hetzelfde voor ons gehele assortiment. Het voornaamste verschil tussen de modellen is de batterijcapaciteit en de grootte. Indien u geen doorslaggevende afweging tussen de kenmerken kunt maken, helpen wij u hier graag mee! Neem in dit geval contact met ons op door middel van de contactpagina en geef ons zo veel mogelijk informatie waarvoor u een gps tracker zou willen gebruiken.

Standaard hebben onze gps trackers dekking in heel de EU. Onze gps trackers ondersteunen ook dekking buiten de EU, maar hiervoor maken wij persoonlijke abonnementen geheel naar uw behoeftes. Indien u wereldwijde dekking wenst, kunt u hier contact met ons opnemen.

De algemene voorwaarden en privacy statement zijn te vinden onder ‘mijn account > downloads’. Let op, hiervoor dient u een account aangemaakt te hebben.


Technische vragen

Wanneer u een draadloze gps tracker dient u om te beginnen de gps tracker aan de oplader te leggen en de knop 3 seconde in te drukken. Wanneer dit geen effect heeft kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina en zullen wij u binnen 24 uur technische ondersteuning bieden.

In een omgeving zonder stoorzenders hebben onze trackers is gps-modus een nauwkeurigheid van 4 meter en in wifimodus een nauwkeurigheid van 1 meter.


Betaling en abonnementen

Bij het gebruik van onze gps trackers zijn geen verborgen kosten. U betaalt een maandelijks bedrag voor het door uw gekozen abonnement en verder niets.

Wanneer u tijdens een lopende maand uw abonnement opschaalt, heeft u de rest van de maand de connectiviteit van het nieuwe abonnement en wordt aan het einde van de maand het nieuwe abonnement in rekening gebracht. Wanneer u tijdens een lopende maand uw abonnement afschaalt, heeft u de rest van de maand de connectiviteit van het nieuwe abonnement en wordt aan het einde van de maand de kosten van het abonnement waarmee de maand gestart is in rekening gebracht. De daaropvolgende maand zal het abonnement en de kosten zoals gewoonlijk werken.

Wij accepteren Ideal, MasterCard, Visa, Maestro, VPAY en Bancontact.