Endurance


Onze abonnementen zijn opgedeeld in twee categorieën. De endurance categorie zorgt ervoor dat je het meeste uit je batterijcapaciteit kunt halen door minder vaak de locatie door te sturen. Bijvoorbeeld bij een pleziervaartuig als diefstal preventie.

Lite

De GPS tracker stuurt elke 12 uur zijn locatie en gaat daarna weer in slaapstand. Met als voordeel de meest lange batterijduur.

 € 1.99/maand

Basic

De GPS tracker stuurt elke 3 uur zijn locatie en gaat daarna weer in slaapstand. Met als voordeel een zeer spaarzaam batterijgebruik.

 € 2.99/maand

Standard

De GPS tracker stuurt elk uur zijn locatie en gaat daarna weer in slaapstand. Met als voordeel een redelijke batterijgebruik.

 € 4.99/maand

Active


Onze abonnementen zijn opgedeeld in twee categorieën. De active categorie zorgt ervoor dat je vaker of zelfs real time de locatie ontvangt. Bijvoorbeeld bij fleet management voor een wagenpark.

Extra

Als de GPS tracker in beweging is stuurt deze elke 10 minuten zijn locatie en gaat daarna weer terug op de stand-by stand.

 € 4.99/maand

Premium

Als de GPS tracker in beweging is stuurt deze elke minuut zijn locatie en gaat daarna weer terug op de stand-by stand.

 € 7.99/maand

Insane

Als de GPS tracker in beweging is stuurt deze elke 20 seconden zijn locatie en gaat daarna weer terug op de stand-by stand.

 € 11.99/maand